DSCF5059

Et rigt udvalg af aktiviteter og seværdigheder venter lige i nærheden.

Bortset fra naturen og Vesterhavet, som efter vores mening er hovedattraktionen, er der et rigt udvalg af aktiviteter og seværdigheder i det omkringliggende område, og de steder, der er nævnt nedenfor, skal blot betragtes som eksempler og på ingen måde en komplet liste.

Aktiviteter

Blokhus Ridecenter

Guidede ture på hesteryg på stranden og i skoven. Beliggende 6 km fra huset.
Telefon +45 61607728

Link →

Gateway Blokhus

Beliggende mellem Hune og Blokhus er det et godt sted at tage hen til en række familievenlige udendørsaktiviteter, herunder en stor naturlegeplads for børn i alle aldre, vandrestier, mountainbikesti og picnicområde. Beliggende 8 km fra huset, gratis adgang

Link →

North Shore Surf

Surfskole beliggende i Løkken, åben hele året, 28 km fra huset

Link →

Blokhus

En fiskerby, der har udviklet sig til et turist-hot spot. Stort udvalg af aktiviteter, restauranter og butikker. Et godt sted at snuppe en hjemmelavet is på en solskinsdag. 8 km fra huset (og også tilgængelig via stranden - til fods eller i bil).

Fårup Sommerland

En stor forlystelsespark som varmt kan anbefales til en sjov og actionfyldt dag. Fantastiske aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, inklusive den højeste og hurtigste rutsjebane i Danmark. Beliggende 13 km fra huset.

Link →

Svinkløv Badehotel

Et ikonisk badehotel som stammer fra 1925. De oprindelige bygninger gik tabt ved en brand i 2016, men hotellet blev genopbygget og genåbnet i 2019. Hotellet er ejet af en fond og drevet af Louise og Kenneth Toft-Hansen (vinder af Bocuse d’Or i 2019). Restauranten er bestemt et besøg værd.

Link →

Rødhus Kirke

Er en af de mindste kirker i Danmark. Se hjemmesiden for åbningstider, arrangementer, og gudstjenester. Beliggende 2 km fra huset.

Link →

Tranum National Park

Ligger lige syd for Rødhus, og er en nationalpark, der strækker sig over 2.700 hektar langs kysten.

Link →

Shopping

I Hune og Pandrup (begge ca. 10 km fra huset) finder du et godt udvalg af supermarkeder samt bager, slagter, fisk og skaldyr mv.

Afhængig af sæsonen og hvis vejret tillader det, bruger lokale fiskere stranden lige foran huset til at søsætte deres både. Hold øje med dem, og du kan muligvis købe frisk fisk og skaldyr direkte fra båden.

DSCF5260