DSCF4965

Beliggende i de bølgende klitter på kanten af Vesterhavet.

Nyd den fantastiske udsigt over havet og klitterne inde fra huset samt fra den beskyttede gårdhave. Huset er integreret i naturen og skaber et uformelt og roligt miljø for gode stunder med familier og venner.

DSCF5270
DSCF5310

Indgangen er nedsænket i klitterne og en trappe fører gæsterne til den centrale gårdhave.

Gården er et centralt element i designet og giver adgang til hovedhuset samt en separat sauna og udendørs bruser. Gården er helt lukket af huset og klitterne og giver derved en høj grad af privatliv og ikke mindst læ for vinden.

Køkken, spisestue og stue er organiseret i et spektakulært åbent rum, der er defineret af den buede in-situ beton, smukt træværk og uforstyrret udsigt mod havet. Gæsterne kan samles omkring pejsen for at læse, hygge og slappe af, og solnedgangen kan nydes fra stranden eller direkte fra sofaen.

DSCF5247
DSCF5272

Fra stuen er der adgang til værelsesgangen hvor der findes fire soveværelser og to badeværelser. Et af badeværelserne har et badekar, hvor gæsterne kan bade, mens de nyder de naturlige omgivelser lige uden for vinduet. Alle værelser har store vinduer hvorfra man kan nyde udsigt til klit og natur.

Huset giver en unik oplevelse af at bo midt i klitterne ved Vesterhavet og er velegnet til 2 til 8 gæster. Se klitterne direkte fra din egen seng. Tag en svømmetur i Vesterhavet efterfulgt af en tur i saunaen.

Udendørs

Sauna

Udendørsbruser

Havemøbler

Weber grill

Gas inkluderet

Lader til elbiler

Spørg venligst på forhånd, hvis du har brug opladning

Køkken

Opvaskemaskine

Fryser

Ovn

Komfur

Kaffemaskiner

Stempelkande og nespresso

Øvrige faciliteter

Højhastighedsinternet

Fiber

Vaskemaskine

Tørretumbler

Brændeovn

Fjernsyn

Med udvalgte danske, svenske, norske og tyske kanaler

Højttaler

Med Bluetooth-forbindelse

DSCF5273
DSCF5276
DSCF5286